Home / archiefcentraal / herberg witte gans in de prijzen

herberg witte gans in de prijzen

Restaurant De Witte Gans in Dalfsen is verkozen tot de beste van de regio Drenthe, Flevoland en Overijssel. Over heel Nederland gezien is De Witte Gans geëindigd op plaats 6. De publiekswinnaar is dus gevestigd in het Vechtdal en daar mogen alle inwoners van het Vechtdal trots op zijn.

Aan de hand van de reviews die gasten hebben geschreven voor De Witte Gans tijdens de Nationale Restaurant Week Zomer 2015 is een gemiddeld cijfer berekend. Dit gemiddelde is gebaseerd op de kwaliteit van het menu, de sfeer en de service tijdens het culinaire evenement. Hierin is Herberg de Witte Gans beoordeeld met een 9,78 gemiddeld.

De betreffende recensies zijn hier te vinden. Wie zelf graag willen beleven wat het publiek ervaren heeft, kan vanaf 15 september reserveren voor de Winnaarsweek die plaatsvindt van 18 t/m 27 september. Kijk voor meer informatie op www.restaurantweek.nl.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.