hans ter keurst kandidaat wethouder ommen

Hans ter Keurst wordt voorgedragen als nieuwe kandidaat wethouder in Ommen. Door het vertrek van wethouder Klaas Smid naar de gemeente Noordenveld, waar hij per 1 november is benoemd als burgemeester, moest Ommen op zoek naar een nieuwe wethouder.

De coalitiepartijen CDA, VVD, D66 en PvdA zijn een wervings- en selectieprocedure gestart voor een nieuwe kandidaat wethouder boven de partijen. Afgelopen weekend heeft men unaniem besloten om Hans ter Keurst voor te dragen. Ter Keurst is 52 jaar, woont in Rijssen en is ruim 14 jaar wethouder geweest in Rijssen-Holten.

Donderdag 24 september om 19.30 uur wordt in een openbare bijeenkomst de nieuwe kandidaat wethouder voorgesteld. Tijdens de raadsvergadering van 1 oktober a.s. zal de benoeming plaatsvinden. Aansluitend aan deze vergadering is er gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe wethouder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.