Home / archiefcentraal / gunstige bekerloting sv nieuwleusen

gunstige bekerloting sv nieuwleusen

Dat had slechter gekund voor SV Nieuwleusen. De club gaat in de volgende ronde van het bekertoernooi op bezoek bij VEVO, een zaterdagvereniging uitkomend in de Vierde klasse. USV krijgt het zwaarder, de ploeg van Theo van ‘t Zand speelt thuis tegen derdeklasser Vaassen.

Gramsbergen mag helemaal aan de bak, zij zijn gekoppeld aan DOS Kampen. De kansen voor Hardenberg’85 lijken groter, die ploeg neemt het op tegen vijfdeklasser SV Raalte. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 23 en zondag 24 oktober.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.