Home / archiefcentraal / geweld uut de boerschop zonder dana winner

geweld uut de boerschop zonder dana winner

“In haar contract stond dat ze bij ziekte of tv-opnamen in het buitenland onder het optreden uit kon komen. Het laatste is helaas het geval. Ik heb zelf persoonlijk met Dana gesproken. Zij vond het tevens bijzonder spijtig. Ze vroeg of wij het feest niet konden verzetten, dat ging helaas niet. Samen hebben wij nog naar de mogelijkheid gekeken of ze op en neer kon vliegen vanuit Spanje, waar de opnamen voor de Belgische variant op De beste zangers van Nederland plaatsvind. Maar dat ging teveel in de papieren lopen. Echter heeft ze nu al wel toegezegd dat ze volgend jaar aanwezig is op zaterdag 8 oktober 2016”.

“Ach, wij maken er gewoon een leuk feestje van in de wetenschap dat ons Vlaamse toetje er wel bij is op de derde editie. Met op het podium onder andere Harten 10, Henk Wijngaard, José Wolters, Marianne Weber en Aukje Fijn staat er nog altijd een dijk van een programma. Iedereen heeft begrip voor de situatie waar wij ook niets aan kunnen doen.”

Van der Veen verwacht ondanks het afzeggen van publiekslieveling Winner een volle bak. “De kaartverkoop gaat namelijk hard, wil je deze gezellige Hollandse avond aan de Hardenbergerweg niet missen koop dan snel je kaarten in de voorverkoop. Dat kan bij Café Veenlust, Bergentheim. Café Mans, Mariënberg. Tankstation Avia, Hardenberg en Café Geert, Beerzerveld.

Voor meer info kijk je op Facebook.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.