Home / archiefcentraal / geslaagde najaarsrit pkn ommen

geslaagde najaarsrit pkn ommen

Afgelopen zaterdag vond de najaarsmotorrit van PKN Ommen plaats. Na de koffie in de Kern vertrokken zo’n 30 mensen voor een rit van 260 km over de Veluwe, door de Achterhoek en Twente. Voorrijder was motordominee Kest Jelsma. De volgende rit is op 30 april. De tocht voert dan naar Noord-Groningen langs terpen, kerken, dijken en sluizen in het fraaie Groninger landschap. Evenals alle voorgaande ritten is hierbij iedere motorliefhebber van harte welkom.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.