Home / archiefcentraal / geslaagd jubileumconcert intermezzo

geslaagd jubileumconcert intermezzo

Zaterdag vond het jubilieumconcert van Intermezzo plaats in het theater de Carrousel in Ommen. Al gauw na de inleiding en de eerste muzikale klanken werd voelbaar dat de band tussen de leden van dit koor van grote waarde is voor de kwaliteit van de muziek. Dat wordt nog eens bevestigd wanneer je het jubileumboekje doorbladert. Alle leden hebben een quote of een stukje tekst geschreven dat is gepubliceerd in het boekje.

Een aantal voorbeelden:
“Intermezzo is voor mij een tweede thuis” – Ceciel Huuskes
“Echt even een intermezzo, een stukje gezelligheid en samen ontspannen bezig zijn met teksten en muziek die je raken” – José Jutten
“Het heeft mij veel mooie en dierbare momenten en herinneringen gegeven en vriendschappen voor het leven” – René Jansen
“Letterlijk en figuurlijk muziek in mijn leven. Muziek waardoor ik nog steeds word geraakt met mensen om mij heen die mij tot wat ik nu ben mede hebben gemaakt.” – Doret Bakker
“Mijn wekelijkse dosis endorfine!” – Henrieke Scholtens
Veelzijdig kerkkoor

Het koor bestaat inmiddels al 25 jaar en is verbonden aan de st. Brigitta geloofsgemeenschap in Ommen. De zangers en zangeressen zingen niet alleen in de kerk maar treden ook op bij andere gelegenheden. Zo hebben ze een concert gegeven in de TBS kliniek in Balkbrug, het voormalig Sophia ziekenhuis in Zwolle en het inloophuis voor kankerpatienten het Vechtgenotenhuis in Ommen.

Dirigent Jan Harm Klekamp begeleidt het koor al sinds 1995 en onder zijn bezielende leiding heeft het koor diverse activiteiten ondernomen. Zo is het koor naar Lourdes gereisd om bedevaartdiensten muzikaal te omlijsten voor pelgrims. Het koor straalt vooral blijdschap, betrokkenheid en passie voor de muziek uit.

De organisatie en leden kunnen terugzien op een geslaagd jubileumconcert.

1

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.