Home / archiefcentraal / gedichten en muziek in beeldentuin witharen

gedichten en muziek in beeldentuin witharen

Op zaterdagmiddag 26 september kan je, terwijl je geniet van de beelden en de bloemen, luisteren naar muziek en gedichten van twee verschillende artiesten. Zij laten zich beiden inspireren door de dagelijkse dingen, en willen hun werk graag laten horen aan de bezoekers van de Beeldentuin.

Henk Boogaard uit Apeldoorn schrijft en zingt zelfgeschreven Nederlandse liedjes over ooft, groente en andere levensperikelen. Zijn interactie met gitaar en publiek is prikkelend en oorspronkelijk, zijn stem uniek.

Erika de Stercke uit België schrijft gedichten over dagelijkse dingen, over gesprekken die zij hoort in de trein, over de natuur. Zij komt regelmatig naar Nederland voor literaire activiteiten of voordrachten.

De Zomerexpositie 2015 van de beeldentuin loopt nog tot en met zondag 26 september. Je bent van harte welkom aan de Witharenweg 24 in Witharen. Kijk voor meer informatie op www.atelierwitharen.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.