ga mee op stap met de boswachter

Woensdagmiddag 30 september organiseert Landschap Overijssel bij Bezoekerscentrum De Wheem in Balkbrug de kindermiddag ‘Op stap met de boswachter’. Kinderen gaan in het Reestdal op stap met een echte boswachter en leren wat een boswachter allemaal doet. Leuk voor kinderen die later ook boswachter willen worden én voor kinderen die gewoon wel eens willen weten wat een boswachter doet. De middagwandeling duurt ongeveer anderhalf uur en kost €2,50 per kind. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Wat doet de boswachter eigenlijk de hele dag? Wat kan hij allemaal vertellen over het bos en de dieren? Vragen die veel kinderen hebben. Want loopt de boswachter nu echt de hele dag door het bos en waarom draagt hij altijd groene kleren? Wie dat het beste kan vertellen, is de boswachter zelf. Tijdens de kindermiddag gaat de echte boswachter daarom op stap in de natuur met de kinderen. Hij vertelt wat hij zoal op een dag doet en legt uit waar hij op let als hij in het bos is. De boswachterswandeling is met name voor kinderen van zes en twaalf jaar. Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden.

De kosten voor deze kindermiddag bedragen € 2,50 per kind. Dat is inclusief een bekertje ranja met iets lekkers. Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom. Wel eerst even aanmelden bij Margreet Dekker via 0522-441829. Landschap Overijssel ziet je graag bij Bezoekerscentrum De Wheem aan de Oud Avereest 22 in Balkbrug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.