Home / archiefcentraal / fractievoorzitters ommen willen ervaren waarnemend burgemeester

fractievoorzitters ommen willen ervaren waarnemend burgemeester

Het bericht van het plotselinge vertrek van Ahne heeft de fractievoorzitters verrast. “Hoewel wij dit betreuren, respecteren wij zijn besluit. Wij waarderen zijn inzet voor de gemeente en de gemeenschap van Ommen”, laten de fractievoorzitters in een gezamenlijk statement weten.

De fractievoorzitters gaan met de Commissaris van de Koning mw. A. Th. B. Bijleveld-Schouten om tafel en zullen bij haar pleiten voor een waarnemend burgemeester die op korte termijn beschikbaar is voor Ommen. “We wachten het overleg met de CvdK af en vertrouwen erop dat zij een kwalitatief goede waarnemend burgmeester benoemt voor Ommen.”

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.