Home / archiefcentraal / fit worden en blijven bij j h s fitness

fit worden en blijven bij j h s fitness

J-H-S Fitness in Ommen biedt iedereen de mogelijkheid om fitter te worden. Hier trainen scholieren, politiemensen, huisvrouwen en militairen zij aan zij, elk op hun eigen niveau. Het programma is elke dag anders en wordt individueel aan de deelnemers aangepast, zodat iedereen er maximaal profijt van heeft. Kinderen en senioren, revaliderende hartpatiënten of wat voor handicap dan ook, of topatleten: Bij J-H-S worden resultaten behaald!

Een goede conditie is niet alleen belangrijk voor topsporters en mensen met bijzondere beroepen, zoals politieagenten en brandweerlieden. Het is voor iedereen plezierig om moeiteloos een tas boodschappen te kunnen tillen en vlot de trap te kunnen nemen. Echte fitheid omvat niet alleen kracht, snelheid en uithoudingsvermogen, maar ook flexibiliteit, balans en reactiesnelheid. Wie fit is, haalt meer uit zijn leven.

J-H-S Fitness is te vinden aan de Vermeerstraat 11C in Ommen. Kijk voor meer informatie op www.j-h-s.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.