Home / Alg / feestelijke burendag in het anker

feestelijke burendag in het anker

Nadat ruim vijftig buren zich hadden aangemeld voor de lunch in Het Anker, zijn vrijwilligers en medewerkers van de thuiszorg, welzijn, huishouding en technische dienst van Rosengaerde enthousiast aan de voorbereidingen voor Burendag begonnen. 

De Pompedoers openden de Burendag met een fantastisch optreden. Het mannenkoor wist menig toehoorder van zijn stoel te krijgen. Er werd gedanst, meegezongen en geklapt. Tegelijkertijd werd er in de keuken door vrijwilligers groente- en tomatensoep gekookt, zodat de buren na het optreden konden genieten van een lekkere kop soep, broodjes en fruit.

Duofiets
De lunch was een groot succes. Buren, bewoners, personeel en vrijwilligers hebben elkaar ontmoet en samen gegeten. Wat een feest! ’s Middags was het tijd voor de officiële opening van de duofiets. In Het Anker staat sinds kort een duofiets waar de afgelopen weken al regelmatig gebruik van is gemaakt. Op Burendag is deze fiets officieel in gebruik genomen.

Naast bewoners en hun familie kunnen ook omwonenden van deze fiets gebruik maken, nadat er een instructie is gevolgd. Voor informatie over het gebruik en de kosten van de duofiets kan je contact opnemen met Zorg Thuis Rosengaerde in Lemelerveld via 06 – 100 232 58. Rosengaerde kan terugkijken op een zonnige Burendag.

 

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.