Home / archiefcentraal / erwin dijk bereikt magische grens

erwin dijk bereikt magische grens

Met het bereiken van deze mijlpaal schaart Dijk zich bij een select gezelschap van elf oud-spelers die 250 wedstrijden of meer hebben gespeeld in de hoofdmacht van S.V. Nieuwleusen. De lijst wordt nog steeds aangevoerd door Martin Jansen met 295 wedstrijden.

Erwin begon op jonge leeftijd bij S.V. Nieuwleusen te voetballen samen met leeftijdsgenootjes uit zijn klas. Al vroeg in de jeugd nam hij het voortouw in de wedstrijden. Dat bleef niet onopgemerkt, waarna hij enkele jaren bij PEC Zwolle in de jeugd voetbalde.

Na zijn terugkomst bij S.V. Nieuwleusen kwam Erwin vanuit de A-junioren direct in het eerste elftal. Dit onder leiding van toenmalig trainer Harry Poelhekke. Daarna heeft hij zowel promoties als degradaties meegemaakt. Dat alles maakt dat Erwin nu een hele waardevolle, ervaren speler is.

Erwin is een hele technische voetballer en gelukkig niet vaak geblesseerd. Als (aanvallende) middenvelder scoorde hij tot nu toe 42 competitiedoelpunten. S.V. Nieuwleusen hoopt nog lang van het talent van Erwin te mogen genieten.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.