Home / archiefcentraal / er zit muziek in de vov

er zit muziek in de vov

De muziekavond heeft een open karakter en het bestuur en de fractie van de VOV nodigt iedereen van harte uit. De toegang is gratis. Naast Titus Prins (bestuurslid van de VOV en lid van de band Mooizoo) zal er ook dit jaar een mistery guest meedoen met het akoestisch duo JEM. Wie dat is wil de VOV nog niet verklappen, maar één ding tipje van de sluier wil de VOV wel oplichten: het is een bij velen bekend muzikaal Ommenaar. Het belooft weer een gezellige avond te worden. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 23.30 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.