Home / archiefcentraal / enerverende dag voor de stuwzangers

enerverende dag voor de stuwzangers

Vrijdagmiddag om precies 13.30 uur werd het Stuwzangerslied ingezet tijdens de slotdag van de Vechtdal fietsvierdaagse, vanaf Camping de Beerze Bulten. Voor de Stuwzangers stonden maar liefst vier sessies op het programma. Vanaf 20.00 uur werd de enerverende dag voortgezet in de Imminkhoeve, waar een groep van het Rode kruis uit Haarlem te gast was..

Wat de regen betreft viel het mee deze dag op het terras van de Beerze Bulten. Het kon zeker slechter! Het publiek had een aangename middag. Overal kwam men vandaan. Ook de trouwe shantyman vanaf Texel was weer aanwezig. En zijn geliefde De Zuiderzee werd maar wat graag gezongen door het koor. Verder kwam men uit alle hoeken van Nederland: Alkmaar, Geleen, Zeeland, Geldermalsen en zelfs uit Zwitserland.

Elke Nederlandse provincie was wel vertegenwoordigd. Zo rond 17.45 u. werd het geheel muzikaal afgesloten met Bye Bye bis Morgen. Vele Stuwzangers bleven op De Beerze Bulten een hapje eten, want om 20.00 u. volgde een optreden in de Imminkhoeve voor een zeer enthousiaste groep van het Rode Kruis uit Haarlem. Er werd een programma gebracht tot circa 23.00 uur. Twee toegiften maakte het succes compleet. Het was een enerverende dag met de Stuwzangers uit Vilsteren.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.