Home / archiefcentraal / duidelijkheid grondeigenaren n340 cda blij

duidelijkheid grondeigenaren n340 cda blij

CDA Overijssel is blij met de duidelijkheid voor de grondeigenaren rond de N340 tussen Zwolle en Dalfsen. Tijdens de Statenvergadering van 9 september is het besluit genomen om de onteigeningsprocedure te starten om de aanpak van de N340 tussen Zwolle en Dalfsen mogelijk te maken.

Met het besluit is het nu zeker dat het drukste deel op de N340, tussen Zwolle en Dalfsen, grondig en snel wordt aangepakt. In dit deel van de N340 bevinden zich ook de twee grootste knelpunten: de aansluiting op de A28 en de spoorse kruising. Met het nemen van dit besluit is het investeren in de infrastructuur in het vechtdal weer in zicht.

Er wordt al lange tijd gesproken over de N340 en in december en januari zal dit dossier weer uitvoerig worden besproken. Dan worden er besluiten genomen over de verdere uitvoering van de werkzaamheden aan de N340. Het CDA heeft sinds jaar en dag de ambitie gehad, om een verbinding tussen Zwolle en het Vechtdal te maken die veilig en vlot is, maar ook de leefbaarheid in het Vechtdal vergroot. “Deze ambitie blijven we vasthouden in de toekomst.”

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.