Home / archiefcentraal / doorzie jouw proces in nieuwleusen

doorzie jouw proces in nieuwleusen

Het Procesmodel is het oudste model van het Enneagram en werd al ver voor onze jaartelling gebruikt. Het uitgangspunt is dat alles wat we doen een proces is. Daardoor liggen de stappen van een proces vast. Als je weet waar jij in jouw proces staat en waar de ander staat kan je beter tot elkaar komen. Als je het procesmodel gebruikt weet je altijd wat jouw volgende stap kan zijn en waar dat toe leidt.

De Zweedse film As it is in Heaven brengt heel mooi een aantal processen in beeld die dwars door elkaar lijken te lopen maar in de slotscène allemaal samenvallen. Aan de hand van de film worden de processen ontrafeld en gaan de deelnemers aan de slag met z’n eigen proces. Men kan kiezen voor het proces van je leven waarbij je gaat zien welke stappen je kan zetten om je leven in eigen hand te nemen. Maar je kan ook kiezen voor een actuele uitdaging in je werk of leven. De workshops worden gegeven aan de Meeleweg 52 in Nieuwleusen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.