dommerdieck heeft te veel kansen nodig

Het eerste team van korfbalvereniging d’Ommerdieck verloor zaterdag in eigen huis met 11-15 van Lemmer. In de basis van d’Ommerdieck ontbraken Stefan van Veldhuizen (ziek), Robert Batterink (vakantie) en Agnes Compagner (verhuizing). Bij de heren waren de invallers Jasper Ekkelenkamp en Jasper Batterink.

D’Ommerdieck kreeg in het begin veel kansen, maar wist ze niet te benutten. Het werd 0-2 voor Lemmer, dat makkelijk raak schoot. Pas na 10 minuten wist d’Ommerdieck raak te schieten 1-2. Een achterstand van 2-4 werd weggewerkt. De stand was gelijk 4-4. Na 4-5 voor Lemmer werd de stand weer gelijk: 5-5. Daarna kon d’Ommerdieck de korf niet meer vinden en liep Lemmer uit tot 5-9. Dit was de ruststand.

Na rust kwam d’Ommerdieck gemotiveerd uit de kleedkamer en zorgde met twee doelpunten voor de stand 7-9. Maar Lemmer schoot met scherp. De stand werd 7-11. Bij de stand 8-12 kwam er een wissel. Gerja Eijkenaar verliet het veld vanwege werkverplichting en Esther van Dijken verving haar. De achterstand van drie doelpunten kon d’Ommerdieck niet meer inhalen, ondanks de vele opgelegde kansen. De eindstand was 11-15.

Doelpuntenmakers: Roel Kikkert 5x, Jasper Ekkelenkamp, Jasper Batterink, Gerja Eijkenaar, Carla Aalbers, Miranda Huzen en Martin Alteveer.

Zaterdag 26 september speelt d’Ommerdieck thuis tegen Groen Zwart uit Borne. Aanvang 15.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.