Home / archiefcentraal / doe mee aan de master talent jump inn

doe mee aan de master talent jump inn

Stichting Maatschappelijke Opbouw Nieuwleusen organiseert in oktober Master Talent Jump Inn lessen. Je kunt leren springen op onder andere een tumblingbaan en een dubbele trampoline. Jan Kats van GV Nieuwleusen laat je hiermee kennismaken en geeft aanwijzingen om jezelf te verbeteren.

De lessen vinden plaats op donderdag 1, 8 en 15 oktober van 15.30 tot 17.00 uur. Deelname aan de drie lessen kost €10,00. Er is plek voor minimaal zes en maximaal twintig kinderen op de tumblingbaan. Opgeven kan via het aanmeldformulier op www.smon.nl. Neem voor meer informatie contact op met joyce@smon.nl of 0529-482121.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.