de kleine wolf mogelijk camping van het jaar 2016

Uit deze stemronde komt een top vier van de campings die de meeste stemmen hebben gekregen. Een jury, bestaande uit de ANWB-campingspecialisten en kampeerders, kiest uit deze vier campings de winnaar die op het ANWB-Kampeergala tijdens de Vakantiebeurs Utrecht in januari 2016 bekend worden gemaakt.

Prijzen
Luxe, comfort en kwaliteit zijn de pijlers van De Kleine Wolf. Camping de Kleine Wolf is een vijfsterrencamping, wat hen onder andere de predicaten ADACSuperplatz, ANWB-Eurotopcamping en beste kindercamping van Europa in 2011 opleverde. Tevens hebben zij in 2013 de ANWB innovatie-award in ontvangst mogen nemen. Ondanks dat de camping al vele mooie prijzen op haar naam heeft staan, is de directie van camping De Kleine Wolf nog steeds erg dankbaar voor elke prijs die zij in ontvangst mag nemen.

Op dit moment werkt de camping hard aan een overdekt speelparadijs; het Indoor Family Fun Speelparadijs. Dit is de perfecte locatie voor kinderen van 0 tot 12 jaar om zich te vermaken als de weersomstandigheden ongunstig zijn. Er komt een zone voor kinderen van 0-4 jaar, een zone voor kinderen van 4-8 jaar en een zone voor kinderen van 6-12 jaar. Kinderen kunnen er spelen, klimmen en klauteren met hoogtes tot tien meter. Op 25 maart 2016 moet de bouw van het speelparadijs gereed zijn. De indoor speelhal zal tegen die tijd ook geopend worden voor dagrecreanten; dat betekent dat ook gasten uit de omgeving welkom zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.