Home / archiefcentraal / dalfsen trapt seizoen af met winst

dalfsen trapt seizoen af met winst

SV Dalfsen heeft zondagmiddag in de Vierde klasse H een uitzege geboekt bij ABS. Op sportpark de Looenk eindigde de wedstrijd in 1-2.

Speler van Dalfsen en man of the match Sjoerd Klarenbeek: “In de eerste helft hadden wij het betere van het spel, maar maakten we onze kansen niet af.” ABS probeerde het meerdere malen met de lange bal. In de 31e minuut kwam Dalfsen op achterstand door een doelpunt van Martijn Stegink. Met een teleurstellende 1-0 gingen beide teams de kleedkamer in.

De tweede helft pakte gelukkig voor Dalfsen beter uit. Sjoerd Klarenbeek was kort na rust tref zeker. In de 55e minuut trok hij de stand gelijk. ABS moest in de 71e minuut verder met 10 man na een directe rode kaart. Dit bleek tevens de genadeslag te zijn voor ABS, want in de 72e minuut zette Klarenbeek Dalfsen op een verdiende 1-2 voorsprong. “Door de goede voorbereiding van het team, lag deze overwinning in de lijn der verwachting”, volgens Klarenbeek.

Voor volgende week zondagmiddag staat voor Dalfsen de thuiswedstrijd tegen Diepenveen op het programma.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.