dalfsen pakt overtuigende winst tegen diepenveen

Dalfsen heeft de goede competitiestart een vervolg kunnen geven. In de 4e klasse H werd met 3-0 gewonnen van Diepenveen. Daan van der Vegt (2x) en Jeroen Kamphuis maakten de doelpunten.

De trainer van Dalfsen, Peter Reumer, was vooral tevreden met het vertoonde veldspel. “We waren overtuigend aan de bal en scoorden goede goals. Vooral het tweede en derde doelpunt waren mooi om te zien. De dieptepass bij de tweede goal was prima en de voorzet die er op volgde ook. De 3-0 kwam tot stand na een goede combinatie, dus daar ben ik ook erg tevreden over”.

“Het vertoonde spel en het behaalde resultaat, 6 punten uit 2 wedstrijden, geeft het team vertrouwen voor de toekomst” zegt Reumer. Volgende week speelt Dalfsen thuis tegen DAVO.

Diepenveen-trainer Ralph Mens wilde overigens niet reageren. De coach werd vlak na rust weggestuurd wegens commentaar op de leiding. Even dreigde scheidsrechter Hoornstra het duel zelfs te staken, maar de aanvoerders van beide verenigingen wisten hem op andere gedachten te brengen. Mens was niet de enige die de rode kaart zag. Zes minuten voor tijd kon ook zijn nummer acht vertrekken na een harde overtreding.

De selectie van Diepenveen zat überhaupt niet echt te wachten om deze wedstrijd afgelopen weekend te spelen. De vereniging had gevraagd om verplaatsing, maar zonder succes. Het dorp stond namelijk in het teken van het feestweekend. Mede daardoor kon topschutter Jeffrey Mooren, lid van de organisatie van de feesten, zondagmiddag niet in actie komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.