Home / archiefcentraal / dalfsen komt met ombudscommissie

dalfsen komt met ombudscommissie

De Ombudscommissie Sociaal Domein bestaat uit drie personen: de heer van Cuijk (voorzitter) en de dames Batterink en Tempelman. Ze zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur via 0529-438920 of ombudscommissiesociaaldomein@dalfsen.nl.

Dhr. van Cuijk legt uit hoe de commissie te werk gaat: “Na een melding of vraag nemen we persoonlijk contact op met de melder. Gezamenlijk gaan we op zoek naar een oplossing en zo nodig bemiddelen we of brengen we een advies uit richting de gemeente.” De Ombudscommissie Sociaal Domein rapporteert twee keer per jaar aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen. Suggesties over verbetering van de dienstverlening worden constant doorgegeven.

Lees ook

ChristenUnie Ommen presenteert verkiezingsprogramma

OMMEN – De ChristenUnie Ommen heeft het verkiezingsprogramma ‘Samen recht doen in Ommen’ gepresenteerd. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.