dalfsen gaat reclamebeleid strikter handhaven

“Het is een spelletje aan het worden”, aldus burgemeester Han Noten. “En daar zijn we niet blij mee. In principe is het beleid dat reclame-uitingen toegestaan zijn, maar er moet wel eerst toestemming gevraagd worden bij mij.” De burgemeester gaf aan dat reclame-uitingen voor evenementen steeds een stapje verder gaan. Ze zouden op sommige plekken onveilig zijn voor het verkeer en de openbare ruimte vervuilen.

Over de spandoeken voor de hardloopwedstrijd, die afgelopen zomer in Lemelerveld hingen, was Noten duidelijk. “De volgende keer staat daar gewoon een boete op. We gaan vanaf nu handhaven. Wanneer we in de toekomst nieuwe vergunningen verstrekken voor evenementen, dan ontvangt de organisatie een brochure met informatie. Daar staat in wat wel en niet mag.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.