cibapbusiness ontwerpt buiten de kaders

Twee dagen hebben de studenten van het Leerwerkbedrijf CibapBusiness uit Zwolle gewerkt op melkveebedrijf De Haarmeyer in Witharen. Met restmateriaal als autobanden, olievaten, pallets, stro en touw zijn stoelen, tafels en lampen gemaakt.

Gerlof en Annemiek Timmerman organiseren op hun melkveebedrijf activiteiten voor teams en bedrijven, waarbij ze hun gasten ontvangen in de stro-opslag of in het land. Hiervoor waren zij opzoek naar flexibele zitplaatsen gemaakt van materiaal van eigen erf. Gerlof Timmerman: “Binnen onze bedrijfsvoering zoeken we oplossingen buiten de gebaande paden. Deze ruimte willen we ook bieden aan onze bezoekers.”

Werken buiten de kaders is uitproberen, combineren, omdraaien, experimenteren en openstaan voor wat kan. Voor de studenten een zinvolle en inspirerende start van het schooljaar. Gerlof en Annemiek Timmerman kunnen hun gasten bijzondere zitplaatsen aanbieden, tijdens een dag Buiten de Kaders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.