Home / archiefcentraal / celliste speelt grand old man bach

celliste speelt grand old man bach

Met cello en elektrische cello verkent zij verder de grenzen van het klassieke-muzieklandschap. Zij doet dit met onder andere eigen improvisaties, een werk van Benjamin Britten en van Sofia Goebaidoelina. Het belooft een spannend, veelzijdig huisconcert te worden!

Het huisconcert van Kunstkring Ommen begint om 15.00 uur in concertzaal De Schuur aan de Goosdijk 5 in Dalmsholte. Niet-leden zijn van harte welkom. Wel is aanmelden nodig vanwege het aantal beschikbare plaatsen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.kunstkring-ommen.nl, bij Menzo Bunge via 038-3318963 of bij voorzitter Brord Goeting via 0529-457548. De toegangsprijs voor niet-leden is €15,00.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.