cda ommen organiseert thema avond

Over zorg wordt veel gesproken en daarbij ook veel over mantelzorg. Maar hoe staat het nu eigenlijk met de mantelzorg in de gemeente Ommen? Het CDA Ommen houdt daarom voor alle inwoners van Ommen op dinsdag 29 september een thema-avond met het thema ‘Ervaringen met de (mantel)zorg in Ommen’.

Niet alleen professionals, maar ook mantelzorgers komen aan het woord tijdens deze avond. Huisarts Henk Jan Bezemer, Roelie Cazemier, medewerker van het Carinova Steunpunt Mantelzorg en CDA-raadslid Alice Makkinga zullen een korte inleiding houden. Daarnaast vertelt een mantelzorger uit Ommen over haar ervaringen.

Na deze inleidingen is het aan de mensen in de zaal. In kleine groepjes komen verschillende discussiepunten aan de orde, zodat een ieder zijn of haar mening kan geven. Maar ook zorgen omtrent het thema kunnen kenbaar worden gemaakt aan het forum van sprekers.

De avond over mantelzorg is in De Kern en begint om 20.30 uur, de inloop is vanaf 20.15 uur. Een ieder is van harte welkom. Voorafgaand is er om 19.30 uur de Algemene Ledenvergadering van het CDA Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.