Home / archiefcentraal / busje raakt motorrijder op dalmsholterweg

busje raakt motorrijder op dalmsholterweg

Een motorrijder is vrijdagmiddag op de Dalmsholterweg tussen Dalfsen en Lemelerveld aangereden door een bestelbus. Het ongeval vond plaats ter hoogte van houtbedrijf Foreco. De motorrijder kwam niet ten val, maar is wel voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de bestelbus raakte de motorrijder toen hij vanaf de uitrit van Foreco de Dalmsholterweg richting Dalfsen wilde opdraaien. Hij zag daarbij de motor, die vanuit een flauwe bocht naderde, over het hoofd.

De motorrijder werd geraakt, maar reed desondanks nog zo’n 250 meter door. Hij kwam niet ten val en kon zelf de motor aan de kant zetten. De bestuurder van de bestelbus merkte dat hij iets geraakt had en zette zijn wagen bij de motorbestuurder stil.

Zowel aan de bestelbus als de motor bleek de nodige schade te zijn ontstaan. Ook had de motorrijder wat last van het been, waardoor een bezoekje aan het ziekenhuis volgens het ambulancepersoneel noodzakelijk werd geacht.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.