bungeejumpen op piratenfeest kachel fm

Komend weekend staat de elfde editie van Kachel FM op het programma. Er zijn optredens van Vol Gas!, Dana Winner en Harten 10. Ook is een Jet truck te bewonderen. Daarnaast heeft de organisatie een 50 meter hoge bungeejump geregeld voor de zaterdagavond. Voor de echte waaghalzen zijn hiervoor nog enkele kaarten beschikbaar, te reserveren via kacheljump@hotmail.com.

Drie dagen lang live radio maken vanuit een weiland in Hoonhorst, dat is wat tien vrienden al sinds 2005 jaarlijks doen. Elk jaar een stapje groter, maar toch weten ze de oude piratensfeer te behouden. Ook hebben ze elk jaar wat anders als promotiemiddel. Dit jaar een limousine, die inmiddels al op menig locatie en evenement in de regio te zien was.

Livestream

Geïnteresseerden kunnen het evenement natuurlijk bezoeken, maar sinds vorig jaar is het evenement het hele weekend ook live te volgen via internet. Op kachelfm.nl en via de Android app kan vanaf vrijdag gratis live meegeluisterd én gekeken worden.

Kachel FM wordt gehouden aan de Tibbensteeg in Hoonhorst en is gratis te bezoeken, behalve op de zaterdagavond, dan vraagt de organisatie €5,00 entree. Kijk voor meer informatie op kachelfm.nl of facebook.com/kachelfm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.