Home / archiefcentraal / bijeenkomst zpommen financieel gezond

bijeenkomst zpommen financieel gezond

ZP Ommen, de netwerkgroep voor zelfstandige professionals uit het Vechtdal, houdt op 24 september in Restaurant Flater in Ommen een bijeenkomst over de financiële gezondheid van het bedrijf. De ZP avond ‘Financieel gezond’ start om 20.00 uur met een korte vergadering van ZPOmmen. De inloop is vanaf 19.30 uur. Om 22.00 uur is de afsluiting met borrel om bij te praten en te netwerken.

Zelfstandig Professionals (ZZP’ers) krijgen tijdens deze avond meer informatie over wat zij kunnen doen als het met hun bedrijf financieel minder gaat. Ook wordt toegelicht welke mogelijkheden de gemeente en ketenpartners hierin bieden. De avond wordt geopend door wethouder Ko Scheele.

Vervolgens komt een aantal vakspecialisten aan het woord: Marianne Kwant (Raad & Recht), Bert Linde (Linde Notarissen) en Bert Kramer (Regionaal bureau zelfstandigen). Diana Logtenberg, accountmanager bedrijven voor de gemeente Ommen, licht toe wat de gemeente voor ondernemers kan betekenen.

De avond is bedoeld voor leden van ZPOmmen en voor geïnteresseerde ZZP’ers uit Ommen en omstreken. Niet-leden hebben namelijk de mogelijkheid om ter kennismaking één keer gratis een ledenbijeenkomst bij te wonen. Aanmelden kan via info@zpommen.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.