Home / archiefcentraal / baron mulert stichting cheque voor mixed hockey club ommen

baron mulert stichting cheque voor mixed hockey club ommen

Penningmeester Dennis Boersen laat weten: ‘‘Dankzij de bijdrage van de Baron Mulert Stichting heeft MHCO kan zo haar missie blijven waarmaken: Hockeysport voor iedereen. De kostendruk bij verenigingen ligt hoog en bijdrages in deze vorm zijn een welkome aanvulling op de begroting en maakt net iets extra’s mogelijk. We zijn dan ook zeer dankbaar voor deze bijdrage’’.

MHCO is een gezonde hockeyclub met veel jeugdleden. Iedere zaterdag zijn er dan ook steeds meer kinderen en ouders langs de lijn te vinden om de sport te beoefenen en aan te moedigen. Door de bijdrage van de Baron Mulertstichting kan de club professioneel materiaal aanschaffen, waardoor het veilig is voor kinderen om te hockeyen en het materiaal langer mee gaat.

F.E. Baron Mulert is overleden op 26-2-1933 in Loosduinen. Als oud-inwoner van Ommen heeft hij bij testament de gemeente Ommen benoemd tot universeel erfgenaam. Hierdoor is de familie Mulert onlosmakelijk verbonden met de stad Ommen. Sinds 1996 wordt het kapitaal van de familie Mulert via de Baron Mulert Stichting uitgereikt aan goede doelen binnen de Gemeente Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.