Home / archiefcentraal / balkburg sc gaat onderuit tegen lettele

balkburg sc gaat onderuit tegen lettele

In de eerste helft ging het gelijk op tussen de twee ploegen. De clubs scoorden niet in de eerste helft.

In de tweede helft ging het qua doelpunten helemaal los. In de 54e minuut scoorde Lettele het openingsdoelpunt. Dave Beltman maakte van dichtbij met een daverend schot de 1-0. Lettele kon niet lang genieten van de voorsprong. Vijf minuten na het openingsdoelpunt maakte Balkburg de gelijkmaker. In de 60e minuut kwam Lettele weer op voorsprong. Weer was het Dave Beltman die scoorde. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd gooide Bas Huijsmans de wedstrijd op slot voor Lettele.

Balkburg heeft na vier wedstrijden slechts een punt verzameld. Volgende week zondag wacht weer een uitwedstrijd voor Balkbrug. De ploeg van trainer Bram Beverwijk gaat dan op bezoek bij De Gazelle uit Deventer.

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.