badmintontoernooi voor basisscholen in nieuwleusen

Voor alle kinderen van groep 5 tot en met 8 van de basisscholen in Nieuwleusen wordt op woensdag 30 september een badmintontoernooi georganiseerd. Dit toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met BC Nieuwleusen en vindt plaats in sporthal de Schakel in Nieuwleusen. Het toernooi duurt van 13.30 tot 16.00 uur en er is ruimte voor veertig deelnemers.

Opgeven voor het badmintontoernooi kan via beweegteamnieuwleusen@gmail.com. Opgeven kan tot en met maandag 28 september en deelname aan het toernooi is gratis. Het beweegteam en BC Nieuwleusen hopen op veel deelname van de kinderen uit Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.