autocentrum cents mobiliseert sharon hendriks

Renault Dealer Cents uit Ommen sponsort al jaren het eerste divisie handbal team uit Dalfsen met auto’s, dit was natuurlijk marathonschaatsster Sharon Hendriks uit Lemele niet ontgaan. Zij stapte op een middag binnen bij eigenaar Remko Verheyen om te vragen of zijn ook een sponsor auto kon krijgen.

Sharon Hendriks is opgenomen in de selectie voor het WK inline-skaten van 13 tot en met 22 november in Kaohsiung in Taiwan. Ze studeert geneeskunde in Groningen en traint in Heerde omdat daar een vergelijkbare baan ligt als in Taiwan. Haar grootste probleem is dus het vervoer van en naar de training. Dit probleem heeft Autocentrum Cents opgelost door haar een sponsorauto te geven om de voorbereiding naar het WK op rolletjes te laten lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.