asc62 vrouwen 1 zijn koploper

ASC’62 liet er deze middag geen misverstand over bestaan. Er moest gewonnen worden om de huidige subtop in deze klasse nog serieus onder druk te kunnen zetten. De vrouwen uit Stiens waren niet echt onder de indruk van de vrouwen uit Dalfsen probeerden via goed positiespel de aanval te zoeken. En dat lukte waardoor het spel zich verplaatste van de ene naar de andere kant van het veld. SC Stiens kwam al binnen een half uur op een 2 – 0 voorsprong. En voor rust maakte Alie Tempelman-Mol de 2 -1. Al snel kwam het besef dat dit misschien wel eens één van de mooiste doelpunten zou kunnen zijn. Ook van deze tegentreffer leken de bewoners van het hoge noorden niet onder de indruk en zij bleven ijverig zoeken naar de volgende treffer.

In de tweede helft was het ASC’62 dat het spelbeeld bepaalde en Susan Borger schoot, de penalty, aansluitingstreffer binnen. De onverzettelijkheid straalde er van af maar ook het gemak waarmee de aanvallen van de tegenstander onschadelijk werden gemaakt en de wijze waarop wij zelf telkens het doel van SC Stiens opzochten. SC Stiens had er geen antwoord op en toen Ingrid Lans in de laatste 5 minuten onberispelijk de 2-3 binnenschoot, was de afloop van de wedstrijd bijna bekend.

De Dalfsenaren namen de punten mee naar huis. ASC’62 vrouwen 1 zag dat zij door deze belangrijke overwinning, koploper zijn in de eerste klasse B. De volgende wedstrijd wordt woensdag in Dalfsen gespeeld tegen Bruchterveld. Aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.