Home / archiefcentraal / actief badmintonlid bereikt de 80 jaar

actief badmintonlid bereikt de 80 jaar

Afgelopen donderdag hebben clubgenoten Grada Veenstra na het badmintonnen verrast met koffie, gebak, felicitaties en bloemen. Zij heeft op 31 augustus haar 80e verjaardag mogen vieren en is daar mee het oudste lid van badmintonvereniging En Blok uit Ommen.

Grada heeft twintig jaar geleden aan de wieg gestaan van de oprichting van een nieuwe afdeling binnen de club: de G&A-groep. (Gezellig & Actief). Nog wekelijks speelt zij haar partijen in de sporthal ‘de Carrousel’. Haar forehandslag wordt nog altijd gevreesd door de tegenstander.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.