Home / archiefcentraal / zwolse winnaar bij dalfser voetbalquiz

zwolse winnaar bij dalfser voetbalquiz

De Dalfser VoetbalQuiz is zondagavond gewonnen door het enige Zwolse team dat meedeed. Team Herman wist 80 van de 100 vragen juist te beantwoorden. Het viertal bleef daarmee ‘Dalfsen 3 & Skolten’ en Team ‘Gdumme’ voor en ging ervandoor met de vier kaarten voor het EK-kwalificatieduel Nederland – Tsjechië. In totaal deden vijftien teams mee aan de eerste editie van De Dalfser VoetbalQuiz. Presentatoren Bert van Losser en Bas Nijhuis leidden het evenement in goede banen.

In tien categorieën namen de deelnemende teams het tegen elkaar op. Ze werden getest op kennis van onder andere de Eredivisie, het Nederlands Elftal en buitenlands voetbal. Ook de nodige pasfoto’s van (oud-)voetballers en logo’s van voetbalclubs passeerden de revue. De één ging het duidelijk beter af dan de ander. Zo eindigde Team ‘Master Minds’, dat in de ronde ‘spelerspaspoorten’ knap puntloos bleef, met 21 punten op de laatste plek. Als troost zijn de jongens uitgenodigd om een avondje langs te komen bij De Tijd in Rijssen, het café van presentator Van Losser.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste editie van de Dalfser VoetbalQuiz: “De presentatie verliep soepel en we horen alleen maar positieve reacties vanuit de deelnemers. We wilden de eerste keer ook absoluut top laten verlopen, vandaar dat we hoog hebben ingezet met goede prijzen en bekende presentatoren. We gaan hier volgend jaar zeker een vervolg aan geven.”

Uitslag:

1. Herman 80

2. Dalfsen 3 & Skolten 73

3. Gdumme 68

4. ‘t Koezicht 64

5. Il Grande Django 62

6. Foekje Dillema 57

7. FC Samba 55

8. De mummelmannen 50

9. W.V.O.S.K.N.T.L. 48

10. 10=Quizmaster 45

11. TempoTikkers 42

12. Lang niet gek 41

13. De Bukkums 40

14. Hertog Remco 36

15. Master Minds 21

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.