Home / archiefcentraal / zvo op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

zvo op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

De nieuwe hoofdsponsor van ZVO krijgt volop publiciteit. Zo wordt het bedrijf naamgever van de vereniging en prijken de naam en eventueel het logo op de shirts van het eerste team. Op Twitter en Facebook krijgt de sponsor volop aandacht en wekelijks verschijnt een wedstrijdverslag van het eerste elftal in Vechtdal Centraal.

Heb jij interesse in het hoofdsponsorschap van een bloeiende zaalvoetbalvereniging, actief op een hoog niveau in een groot gebied? Neem dan contact op met Eric Jaspers via 06-11585534 of info@zaalvoetbalommen.nl. Kijk voor meer informatie op www. zaalvoetbalommen.nl.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.