Home / archiefcentraal / zonnige start zesde editie csi ommen

zonnige start zesde editie csi ommen

Op de eerste dag van CSI Ommen verschenen landelijke ruiters aan de start in de klasse L en M. Tegen het einde van de middag was het dringen op het terrein van de familie Schuttert in Stegeren. Ruiters die donderdag in de internationale rubrieken van start gaan arriveerden, waaronder grote namen zoals de Amerikaanse amazone Beezie Madden, de Franse Kevin Staut en Britse vedette John Withaker.

Ook Nederlandse topruiters geven acte de présence tijdens CSI Ommen. Zo verschijnt het voltallige EK team aan de start in Ommen dat bestaat uit de topruiters Jeroen Dubbeldam, Maikel van der Vleuten, Gerco Schröder en Jur Vrieling.

Topsport en gezelligheid

Dat topsport en gezelligheid prima hand in hand gaan bewijst CSI Ommen ook dit jaar. Naast de springrubrieken is er een menavond met twee- en vierspanpony’s een clinic van Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam, een tuigpaardenshow en Puissance; een spectaculaire rubriek waarbij ruiters over een muur springen die steeds hoger wordt gezet.

Rondom de springpiste is een strodorp opgezet met winkeltjes, daarnaast is er speciaal voor kinderen een Kidspaddock waar van alles te doen is. Nieuw dit jaar is de Vechtdalstal, waar ondernemers uit het Vechtdal hun Vechtdalproducten presenteren.

CSI Ommen is een internationaal paardensportevenement dat plaatsvindt van 5 t/m 9 augustus op de Driehoekhoeve in Ommen (Stegeren, Ondersloot 1a). Toegang is alle dagen gratis. Informatie en het volledige programma is te vinden op www.jumpingdedriehoek.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.