zonnebloem nieuwleusen ging picknicken

Stichting de Zonnebloem in Nieuwleusen, dat zich inzet voor mensen met een lichamelijke beperking, organiseerde afgelopen week een picknick in Oudleusen. Mevrouw Praamstra was ook van de partij en maakte het volgende verslag:

“Op een zonnige woensdagmorgen werden we opgehaald door de vrijwilligers van de Zonnebloem voor een Picknick in de boerderij van de familie Scherpenkate in Oudleusen. We werden ontvangen met koffie en gebak en na gezellig met elkaar gesproken te hebben, begonnen we aan het Bingospel met leuke prijsjes.

Daarna kwamen de lekkere broodjes en diverse drankjes op tafel wat we ons goed lieten smaken. We waren met 15 gasten en 12 vrijwilligers, een fijne groep bij elkaar. De verzorging door de vrijwilligers was weer geweldig en in de namiddag gingen we weer voldaan naar huis.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.