Home / archiefcentraal / zonnebloem nieuwleusen ging picknicken

zonnebloem nieuwleusen ging picknicken

Stichting de Zonnebloem in Nieuwleusen, dat zich inzet voor mensen met een lichamelijke beperking, organiseerde afgelopen week een picknick in Oudleusen. Mevrouw Praamstra was ook van de partij en maakte het volgende verslag:

“Op een zonnige woensdagmorgen werden we opgehaald door de vrijwilligers van de Zonnebloem voor een Picknick in de boerderij van de familie Scherpenkate in Oudleusen. We werden ontvangen met koffie en gebak en na gezellig met elkaar gesproken te hebben, begonnen we aan het Bingospel met leuke prijsjes.

Daarna kwamen de lekkere broodjes en diverse drankjes op tafel wat we ons goed lieten smaken. We waren met 15 gasten en 12 vrijwilligers, een fijne groep bij elkaar. De verzorging door de vrijwilligers was weer geweldig en in de namiddag gingen we weer voldaan naar huis.”

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.