Home / archiefcentraal / zendelinge ine knoop op reis naar papoea

zendelinge ine knoop op reis naar papoea

Op zondagavond 6 september komt zendelinge Ine Knoop uit Nijmegen samen met voorganger Marthen Su uit Papoea vertellen over hun laatste zendingsreis met ondersteuning van foto- en filmbeelden, genomen tijdens de zendingsreis door Papoea Nieuw-Guinea in gebouw ‘De Hof’ aan de Puntweg 9, net buiten Nieuwleusen.

Ine Knoop is een reizende zendelinge die het Evangelie van Jezus Christus verspreidt in, onder andere de grootste moslimnatie ter wereld, Indonesië. Veel van haar reizen gaan naar Papoea en Myanmar, het voormalige Burma. Op haar laatste reis naar Papoea is zij onder andere geweest in Wamena, diep in het binnenland van Papoea. Daar heeft ze een conferentie gehouden, samen met voorganger en leider van de ‘Sion Kids’ Marthen Su, waar honderden mensen op af zijn gekomen.

Wamena is een van de laatste gebieden die ontdekt zijn in Papoea. Tot 1975 leefden deze mensen nog naakt en waren koppensnellers. Alle eer aan de zendelingen die hier als eerste begonnen zijn om het evangelie te brengen. 6 september zal Ine Knoop hier alles over vertellen. De avond begint om 20.00 uur, toegang is vrij, er wordt een vrijwillige collecte gehouden, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan het werk van Ine Knoop en haar stichting ‘t Mosterdzaadje. Kijk voor meer informatie op www.deterebint.com of bel met 0529-481044.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.