Home / archiefcentraal / word nederlands kampioen legobouwen

word nederlands kampioen legobouwen

Intertoys organiseert deze week in Ommen de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Legobouwen. Op woensdag en zaterdag kunnen kinderen in twee leeftijdscategorieën deelnemen: 5 tot en met 8 jaar en 9 tot en met 13 jaar.

Deelnemers maken kans op prachtige prijzen en kunnen zich bovendien kwalificeren voor de grote finale op 24 oktober tijdens Lego World in Utrecht. Schrijf je snel in via www.intertoys.nl, de Facebookpagina of gewoon in de winkel aan de Varsenerstraat.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.