witte herdershond vermist in lemele

Sinds zaterdagmiddag 18.00 uur wordt in Lemele/Lemelerveld een witte herdershond vermist. De hond is voor het laatst gezien in de omgeving van Hancate, omgeving Blikman Kikkertweg, Maanweg en Steenhaarweg.

“Het betreft hier een heel lieve, rustige teef van veertien maanden. Ze draagt een halsband met daaraan twee riemen en een stuk blauw draad waar hooibalen mee worden vastgeknoopt. Ze is waarschijnlijk ergens verstrikt in geraakt. Er is gisteravond al door de vrijwillige brandweer gezocht, echter zonder resultaat”, laat het ongeruste baasje weten.

Zie je de hond of heb je haar gezien, neem dan contact op met Manon Bijl via 06-21591457.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.