witte herdershond babbe is terecht

De witte herdershond waarnaar het afgelopen weekend met man en macht is gezocht, is terecht. Ze is gevonden midden in een maïsveld waar ze vast zat. Ze is uiteindelijke gevonden met behulp van speurhonden.

Babbe is nog wat onder de indruk van alles wat haar overkomen is, zo zegt de eigenares, maar ze heeft al weer wat gegeten en gedronken.

De zoektocht naar de herdershond kreeg veel aandacht omdat het baasje iedereen opriep mee te doen in de zoekactie. Mensen werd via de media gevraagd mee te zoeken. Zweefvliegers in de regio kregen het verzoek de omgeving af te turen. Een speurhond werd ingezet.

Toen ‘gewoon zoeken’ geen zoden aan de dijk zette, werden zelfs mensen die een drone hebben opgeroepen om mee te helpen vanaf hoge afstand te zoeken naar Babbe. De speurhond heeft zondagavond lucht gekregen van Babbes plekje in de maïs. Het baasje is heel gelukkig, vooral ook omdat het de komende dagen heel warm gaat worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.