Home / archiefcentraal / wandelen voor senioren in nieuwleusen

wandelen voor senioren in nieuwleusen

Landstede Welzijn Dalfsen organiseert iedere eerste woensdag van de maand een gezellige wandeling voor senioren. De eerste keer dit seizoen is op woensdag 2 september. Je bent om 13.30 uur van harte welkom in de Olmen aan de Oosterveen 21 in Nieuwleusen.

Opgeven is niet nodig, je kunt gewoon naar de Olmen toe gaan. Kom gerust eens kijken. Voor iedereen is het goed om in beweging te blijven en gezamenlijk een kop koffie drinken geeft veel gezelligheid. Neem voor inlichtingen contact op met Landstede Welzijn Dalfsen via 088-8508800.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.