Home / archiefcentraal / vv marienberg zoekt oud leden

vv marienberg zoekt oud leden

Voetbalvereniging Mariënberg viert van 19 tot en met 22 augustus een bescheiden feestje. De roodzwarte club, die huist op het Westerpark, bereikte deze maand de respectabele leeftijd van 70 jaar. De huidige derdeklasser werd namelijk opgericht op 15 augustus 1945.

De club speelde eerst haar wedstrijden bij de Oale Mölle in Mariënberg, verhuisde later naar het oude sportveld in Beerzerveld maar speelt nu al bijna veertig jaar op het Westerpark en is precies gehuisvest tussen de dorpen Mariënberg en Beerzerveld.

Allerlei activiteiten vinden plaats in de feesttent. De jubileumcommissie heeft een mooi en divers programma in elkaar gedraaid. Voor een ieder wat wils, van jong tot oud. Zaterdag 22 augustus vindt er een reünie plaats voor (oud-)leden die de leeftijd van 55 jaar zijn gepasseerd. Met andere woorden: bouwjaar 1960 of ouder.

Het is de organisatie al gelukt om vele oud-leden te traceren, maar helaas is niet van iedereen de laatste woonplaats en/of contactgegevens bekend. Kortom, ben je 55 jaar of ouder en heb je ooit gevoetbald bij voetbalvereniging Mariënberg, meld je dan zo snel mogelijk aan via oudledenvvmarienberg@gmail.com of middels een telefoontje: Ben de Lange 0523 – 251842, Herman Maathuis 0546 – 644730, Gerrit Noeverman 0523 – 251181 of Wilma Prins 0523 – 251566).

Het programma is erg vrijblijvend en voornamelijk bedoeld om gezamenlijk oude anekdotes van eerder af te stoffen. Want in zeventig jaar is natuurlijk enorm veel gebeurd. Tevens is er gelegenheid om oude foto’s, filmpjes, plakboeken, clubbladen etc. te bekijken.

De reünie begint om 14.00 uur en zal om circa 17.00 uur afgelopen zijn. Meld je nu aan, hoe meer (oud-)Mainbargers, hoe meer vreugd! Kijk voor meer info op www.vvmarienberg.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.