Home / archiefcentraal / voorstelling als de baas van huis is in ommen

voorstelling als de baas van huis is in ommen

Zondag 9 augustus presenteert theatergroep Lef uit Dedemsvaart de voorstelling ‘Als de baas van huis is’. Dit is een brutale, slapstick voorstelling, gehouden in het bostheater in Ommen. Op komische wijze wordt gekenschetst wat kinderen denken dat hun ouders doen als ze op hun werk zijn. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van vier tot en met negen jaar, maar absoluut leuk voor iedereen.

De kindervoorstelling kan gratis worden bijgewoond op zondag 9 augustus vanaf 15.00 uur in het bostheater van Ommen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Er kan in de nabijheid van het amfitheater worden geparkeerd. Het theater is bereikbaar via de ingang van recreatiepark Besthmenerberg aan de Besthmenerberg 1 en vanaf de parkeerplaats Steile Oever aan de Hammerweg. De route naar het amfitheater is met padwijzers aangegeven. Kijk voor meer informatie op www.bostheaterommen.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.