Home / archiefcentraal / volksdansvereniging nieuwleusen begint weer

volksdansvereniging nieuwleusen begint weer

De Folkloristische Volksdansvereniging Nieuwleusen en omstreken start op woensdag 9 september weer met de wekelijkse oefenavonden in de bovenzaal van ‘t Witte Peerd te Nieuwleusen. De vereniging kan nog wel wat nieuwe dansparen gebruiken. Ook alleenstaande mannen en accordeonisten zijn van harte welkom.

Als jij belangstelling hebt is dit een goed moment om eens te komen kijken en mee te doen. Neem dan wel een danspartner mee, al geldt dat dan weer niet voor alleenstaande mannen. De vereniging verzorgt elk jaar weer vele voorstellingen in klederdracht in zorgcentra en op braderieën.

De oefenavonden zijn altijd heel gezellig. Je leert verschillende dansen en het houdt je fit. De leden van de vereniging zijn van uiteenlopende leeftijden. Niet alleen inwoners van Nieuwleusen zelf zijn welkom, maar ook mensen uit omliggende plaatsen.

Het dansen begint om 20.00 uur en gaat door tot 21.45 uur, inclusief een korte pauze. Het Witte Peerd bevindt zich aan het Westeinde 5 in Nieuwleusen. Wie meer informatie wil over de vereniging of oefenavonden, kan contact op nemen met, D.J.Gerritsen via 0529-482691 of J.Klunder via 0523-656348.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.