Home / archiefcentraal / voetbaldagen in dalfsen en zwolle groot succes

voetbaldagen in dalfsen en zwolle groot succes

Op maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 augustus vonden de voetbaldagen van ProjectSports weer plaats. Op zowel sportpark Gerner in Dalfsen als sportpark de Vegtlust in Berkum trainden ruim 100 deelnemers aan hun techniek en inzicht. De deelnemers kwamen ook dit jaar weer flink aan hun trekken, met onder andere leuke trainingsvormen, 4 tegen 4 wedstrijden, 7 tegen 7 duels en een heus Champions League toernooi.

De deelnemers kwamen uit de hele regio en kregen een promotiepakket met een compleet tenue in de stijl van het Nederlands elftal en een wedstrijdbal mee naar huis. Foto’s van deze leuke dagen zijn te zien op www.projectsports.nl. Daar is het overigens ook nog mogelijk in te schrijven voor de Dalfser VoetbalQuiz, op zondag 30 augustus.

Volgend jaar zijn SV Dalfsen/ASC’62 en vv Berkum weer gastheer van de voetbaldagen. Inschrijven kan weer vanaf medio januari.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.