Home / archiefcentraal / vandalen slopen fiets in dalfsen

vandalen slopen fiets in dalfsen

Rond 2.15 uur was de eigenaar van de fiets aanwezig in de naastgelegen horecagelegenheid aan de Wilhelminastraat. Hij hoorde een gigantisch kabaal, ging erop af en zag hoe twee jongeren zich uitleefden op zijn fiets. Gelijk daarna sloegen de daders op de vlucht. De eigenaar probeerde de achtervolging nog in te zetten, maar het tweetal had nog wel een fiets en was daardoor niet meer te achterhalen.

Daders

Woest is de eigenaar, die de daders niet herkende. Hij roept Dalfsenaren op zich te melden en geeft een beschrijving van het tweetal. Het gaat om twee lange jongens in de leeftijd van 17-20 jaar. Een van hen droeg een witte blouse en de ander had een koraalkleurige (oranje/roze) blouse aan. Verder viel op dat een van de daders felblond haar had.

Vanwege de grote schade aan de fiets komt de eigenaar graag in contact met de daders. “Omdat jullie zo’n toffe daad hebben gedaan, en op het moment dat jullie betrapt zijn hard wegfietsten, zijn jullie ook vast tof genoeg om het vervolg van deze actie in goed overleg af te ronden”, schrijft hij op Facebook.

Komende week gaat de eigenaar van de fiets aangifte doen bij de politie.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.