Home / archiefcentraal / usv verrast emms

usv verrast emms

Na de 2-4 winst in en op Dedemsvaart boekte USV op sportpark Hulsterlanden in de tweede bekerwedstrijd een toch wel enigszins verrassende overwinning op zondag derdeklasser vv EMMS. Het team van coach Bert Hendriks uit Slagharen was gedurende het grootste deel van de wedstrijd de bovenliggende partij, maar liep zich te vaak stuk op de goed georganiseerde defensie van USV.

De thuisploeg kwam in de 30e minuut op voorsprong toen Leon Kooiker alert reageerde op een prima schot van Mathijs van Faassen die via de lat voor zijn voeten viel, 1-0. Na goed voorbereidend werk van Rick Timmerman kon zes minuten later Niek Ekkelenkamp de 2-0 binnen tikken. Robert Jan Nibourg verkleinde in de 54e minuut met een afstandsschot de achterstand van EMMS naar 2-1.

Ondanks het fysieke veldoverwicht van de gasten zag USV in de 78e minuut toch kans naar 3-1 uit te lopen. Rick Timmerman tikte de bal in de kluts keurig binnen. In de 90e minuut werd het nog even spannend toen Maurice Kosse de aansluitingstreffer voor de Slagharenaren scoorde (3-2) maar verder liet USV het niet komen.

Door deze zege staat USV na twee wedstrijden op zes punten. Tijdens de laatste wedstrijd, thuis tegen Mariënberg, is een puntje voldoende om de groepswinst veilig te stellen.

Stand:

1. USV 2 – 6

2. EMMS 2 – 3

3. Mariënberg 2 – 3

4. Dedemsvaart 2 – 0

1

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.